Projekt Pusletaske færdigt!

Endelig står der en færdig, hjemmelavet pusletaske i børneværelset!

IMG_1864

Efter at have skiftet mening om stof-type, flap vs. lynlås, hvilken rem der skulle på, hvor mange lommer og… ja, alt! er jeg endelig nået til et resultat som jeg er yderst tilfreds med. Mangler kun lige at forstærke påsyningen af remmen i begge sider, men det er en mindre detalje.

Tasken måler ca. 40 x 20 cm i bunden og 40 x 12 cm i toppen, med en 80 cm rem.

IMG_1862

Inder- og yder-side er begge lavet i tekstil voksdug, da jeg besluttede at noget der kan tørres af, nok er en god idé. Både med den overhængende fare for baby-snask, men også når den er udsat for sne og slud når den hænger på barnevognen eller ligger i bunden af vognen. Ydersiden har to lommer (med gråt skråbånd i toppen som kan ses på billedet) og jeg var så heldig at med en 80 m rem kunne den både passe over skulderen og over hanken på barnevognen, uden brug for komplicerede anordninger til at afkorte og forlænge.

Indsiden har tre lommer med elastikkant, og to med kantebånd, så der skulle være plads til alle vores pakkenelliker, vådservietter, bleer, tøj, affaldsposer og pusleunderlag.

IMG_1863

IMG_1853

IMG_1854

Glæder mig så meget til at tage den i brug, men er samtidig nervøs for at svine den til – kender I det? Har det ofte sådan med nye ting, der er ligesom lige en periode hvor jeg er lidt mere hysterisk og forsigtig med dem…

Alt i alt et virkelig sjovt projekt, omend noget kompliceret. Men sådan er det, når man vælger at kaste sig ud i noget, uden hverken mønster eller model der kan tegnes af fra. Til alle jer kommende mødre derude, der mangler noget at bruge barslen på (og som synes det er sjovt at sy!) – kast jer ud i at lave jeres egen pusletaske!

2 thoughts on “Projekt Pusletaske færdigt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s