Konfetti-Kranie

“Jeg kender ingen der har så meget konfetti-kranie som dig!”

De fantastiske ord var min mands, da jeg indenfor 2 minutter hoppede fra en samtale om vores nye bil, til vores søn der lige har sagt “ærter” for første gang, til en sag fra mit arbejde, hvor jeg spiste frokost (på terrassen) og hvordan jeg har kigget på squash i haven i dag.

Konfetti-kranie – kan I ikke lige se millioner af stykker af farvet papir eksplodere rundt inde i hovedet? Udtrykket får mig til at grine over min egen krøllede hjerne, og erkende at jeg nok aldrig får en fuldstændig strømlinet tankegang – men det er måske helt i orden. Konfetti er sjovt!iStock_Konfetti_Small

En ting jeg godt kunne være lidt træt af ved min konfetti-hjerne er dog, at den nogle gange skubber mig ud i mere stress end hvad godt er. Jeg har skrevet en masse om min stress-historie på min tidligere blog (www.stressstories.wordpress.com), og virkeligheden er nok, at når der går for meget konfetti i den, så forsøger jeg at multitaske, kører rundt og får forviklet mig selv hen til et sted der ikke er sundt for mig at være. 
Jeg har stress i blodet, og der skal ikke meget til før jeg begynder at falde tilbage i mine gamle mønstre. Derfor er min psykolog og mine gamle værktøjer min redningskrans, som hjælper mig tilbage på rette vej. Dem vil I høre mere om… En af dem er yoga, som står på programmet om lidt. 

Dagens små roligheder:
Frokost på terrassen med en bog og lang gåtur med mindstemanden efter aftensmaden. Da han tog min hånd og foreslog at vi satte os på en bænk med udsigt over søen, smeltede mit moderhjerte. Og der sad vi så i ti minutter og nød roen, mens vi talte om biler, tog, træer og cykler – hverdagsglæde! 

DSC_0937

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s